A lassúság felfedezése

54,00lei

John Franklin gyermekkori álma, hogy tengerész lesz, noha látszólag teljesen alkalmatlan erre a hivatásra: lassú észjárású, vontatott és szaggatott beszédű, mozgása nehézkes, akadozó, mintha csak lemaradt volna a fejlődésben.

Rendelésre Ha sikerült beszereznünk értesítjük

”Mindenki a jó oldalon akar állni. Csakhogy a csatában nincs bizonyosság, ki van a jó oldalon. Különben is, halállal semmit sem lehet hitelt érdemlően bizonyítani.? John békés felfedező utakról álmodozik, meg akarja találni a híres Északnyugati-átjárót.
A lassúság felfedezése egyszerre fejlődésregény, egy kalandos életű felfedező élettörténete, az ipari forradalom korának színes tablója. A híres sarkkutató, John Franklin (1786-1847) fiktív elemekkel átszőtt életrajza finom árnyalatokkal megfestett remekmű a pillanat megéléséről; túlhajszolt korunk kritikája, amelyben a lassúság, mint egyfajta életfilozófia, új tartalmat és értelmet nyer.
Sten Nadolny regénye az elmúlt évek során a kortás német irodalom modern klasszikusává vált. Jelentős sikerét jelzi, hogy 24 nyelvre fordították le, és csak német nyelvterületen több mint egymillió példányt adtak el belőle.

ISBN

9786155568510

Kiadás éve

2018

Kiadó

Fekete Sas Könyvkiadó Bt

Kötés

kemény kötés

Oldalszám

400

Szerző

Sten Nadolny

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„A lassúság felfedezése” értékelése elsőként