CAIET DE EXERCIȚII – LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ PENTRU ȘCOLILE ȘI SECȚIILE CU PREDARE ÎN LIMBA MAGHIARĂ – clasa a VII-a

14,50lei

Sok sikert minden hetedik osztályos tanulónak!

Rendelésre Ha sikerült beszereznünk értesítjük

Caietul de exerciţii se doreşte a fi un instrument util şi plăcut de muncă individuală sau în grup, în scopul învăţării limbii române. Caracterul practic al lucrării constă în exerciţii de limbă şi comunicare, directe, eficiente, cu aplicabilitate largă, cu indicarea gradului de dificultate şi cu soluţiile pentru toate exerciţiile la sfârșitul publicației, în jocuri şi teste care permit integrarea cunoştinţelor în contexte situaţionale diverse, reale şi noi. Gradul de dificultate al exerciţiilor este marcat cu steluţe: *–ușor, **–mediu, ***–dificil.
Mult succes elevilor de clasa a VII-a!
Ezen munkafüzet a román nyelv elsajátításának kellemes és hasznos oldalát mutatja be. A kiadvány gyakorlatias, hisz változatos szóbeli és írásbeli feladatokat, teszteket és játékokat tartalmaz, melyek hozzájárulnak az ismeretek új és valós helyzetekben történő felhasználásához. A megoldások a munkafüzet végén találhatók. A feladatok és gyakorlatok egy, két vagy három csillaggal vannak megjelölve: az egycsillagos feladatok a könnyűek, a kétcsillagosok a közepesek, míg a háromcsillagosok a nehezebbek.

ISBN

9786069951026

Kötés

puha kötés

Oldalszám

104

Szerző

Hedwig Bartolf

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„CAIET DE EXERCIȚII – LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ PENTRU ȘCOLILE ȘI SECȚIILE CU PREDARE ÎN LIMBA MAGHIARĂ – clasa a VII-a” értékelése elsőként