Puskás Öcsi

37,00lei

Öcsi imád focizni. Ha tehetné, egész nap a rongylabdát rúgná a grundon. Csakhogy a házukhoz közeli pályán általában nagyobb fiúk játszanak, ezért őt és legjobb barátját, a szomszédban lakó Cucut szinte sosem veszik be a csapatba.

Rendelésre Ha sikerült beszereznünk értesítjük

Szerintetek sikerül nekik? És vajon szót fogad a lázasan ágyban fekvő Öcsi az édesanyjának, Margit néninek, aki megtiltja neki, hogy kimenjen az udvarra játszani a többiekkel?
Barátkozzatok össze a külváros legvagányabb kissrácával, éljétek át Öcsivel a kalandos gyerekkorát, vegyetek részt a csínytevéseiben, rúgjátok vele a labdát!
Ő alig várja, hogy egy csapatban legyetek!
Bármerre járunk is a világban, rádöbbenünk, hogy Puskás Ferencről mindenütt hallottak már. Ha eláruljuk, hogy Magyarországról érkeztünk, azonnal a legendás Aranycsapat kapitányának, a Real Madrid sztárjának neve ugrik be a külföldieknek: ”Ó, igen, PUSKÁS!”
A leghíresebb magyar ember, a valaha élt talán legnagyobb futballista most gyerekként tér vissza közénk – és történetei elsősorban a gyerekeknek szólnak.
A Mayer Tamás különleges grafikáival illusztrált szöveg azon túl, hogy remek olvasmány, hitelesen mutatja be Öcsi és családja tanulságos életét, ahogy ez a varázslatos mesekönyv arra is rámutat: milyen erények szükségesek ahhoz, hogy megvalósítsuk gyerekkori álmunkat!

ISBN

9789633578216

Kiadás éve

2016

Kiadó

Alexandra Kiadó

Kötés

kemény kötés

Oldalszám

64

Szerző

Kemény Kristóf

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Puskás Öcsi” értékelése elsőként