A spirituális gyermek

59,00lei

Új, tudományos megközelítésű gyermeknevelés az egészséges és élethosszig tartó jólétértA spirituális gyermek-ben Lisa Miller pszichológus a lélekgyógyászat egyik forradalmian új területét mutatja be: a spiritualitás erejének tudományos alapjait.

Rendelésre Ha sikerült beszereznünk értesítjük

40%-kal kisebb valószínűséggel lesznek kábítószerfogyasztók és -függők;
60%-kal kisebb valószínűséggel szenvednek majd kamaszkori depresszióban;
80%-kal kisebb valószínűséggel keverednek kockázatos, védekezés nélküli szexuális kalandokba; lényegesen jobb a testi-lelki egészségi állapotuk; tanulmányi téren sikeresebbek, és az életüket is célokkal telibbnek, tartalmasabbnak érzik.
A legújabb kutatások mellett — klinikai pszichológusként szerzett tapasztalataira építve — Lisa Miller személyes történetekkel illusztrálja, milyen felbecsülhetetlen értékkel bír a spiritualitás a gyermekek testi-lelki-szellemi egészsége szempontjából. Emellett gyakorlati tanácsokkal szolgál a szülőknek arra, hogyan ösztönözhetik gyermekeik egészséges lelki fejlődését, és hogyan biztosíthatják saját lelki egészségüket is.
Gondolatébresztő, vitára ösztönző könyvében Miller doktornő a gyermeknevelés új, úttörő szemléletét vázolja fel számunkra.
A szerzőről
DR. LISA MILLER pedagógus, a pszichológia professzora, a Columbia Egyetem Tanárképző Főiskoláján működő Klinikai Pszichológia Program, valamint a Spirituality Mind Body Institute vezetője. Tanulmányai olyan rangos szaklapokban jelentek meg, mint a JAMA-Psychiatry, az American Journal of Psychiatry vagy a Journal of the American Academy of Child & Adolescent Psychiatry. Pszichológus szakértőként gyakran szerepel a CNN, a Fox News, az MSNBC és a Weekend Today műsoraiban. Férjével és három gyermekükkel Connecticutban él.

ISBN

9786158013567

Kiadás éve

2016

Kiadó

Kiskapu Kiadó

Kötés

kemény kötés

Oldalszám

407

Szerző

Dr. Lisa Miller

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„A spirituális gyermek” értékelése elsőként