A te életed – Egyél érte!

59,00lei

Élj egészségesen a nyolchetes búza- és cukormentes programommal!A helyes étkezés a legkevésbé sem egyenlő az unalmas, macerás és ízetlen ételekkel: Bear Grylls most bebizonyítja, hogy süteményből, pizzából és hamburgerből is létezik finom és egészséges változat! Ebben a könyvben Bear új utakra vezet minket, megmutatja, mit együnk, hogy mindig a legjobb formánkban legyünk.

Rendelésre Ha sikerült beszereznünk értesítjük

Bear Grylls leszámol az étkezést övező tévhitekkel, pontosan megadja, milyen alapanyagokat használjunk, és több mint hetven egyszerűen elkészíthető, ínycsiklandó fogás receptjét osztja meg velünk. Bear a konyhában sem tagadja meg önmagát: praktikus programja bárkit képes meggyőzni arról, hogy érdemes új ételeket kipróbálnia, és változtatnia korábbi étrendjén.
Bear legújabb könyve a bizonyíték arra, hogy a búzát, glutént, tejterméket és finomított cukrot tartalmazó ételeken túl is van élet. A kötet finom, természetes, tápláló fogásaival kiegyensúlyozottabbakká, boldogabbakká, erősebbekké és energikusabbakká válhatunk, így az élet minden területén sikeresebbek lehetünk, miközben egészségesek is maradhatunk.

ISBN

9786155609114

Kiadás éve

2016

Kiadó

Jaffa Kiadó

Kötés

puha kötés

Oldalszám

256

Szerző

Bear Grylls

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„A te életed – Egyél érte!” értékelése elsőként