101 gondolat, ami megváltoztatja az életedet – Hogyan legyünk mentálisan erősek, érzelmileg kiegyensúlyozottak

65,00lei

Brianna Wiest, a Te magad vagy a hegy sikerkönyv szerzője új könyvében rámutat a káros gondolkodási mintákra, és felnyitja a szemünket. Kiváló emberismerettel és pszichológiai érzékkel tárja fel mindazt, amit hallanunk kell, de nem akarunk hallani. Amit már tudunk, de elfojtunk.

Rendelésre Ha sikerült beszereznünk értesítjük

„A legfontosabb, hogy azt tedd, ami boldoggá tesz – és hogy megértsd végre: a boldogságod a te kezedben van, csakis a te felelősséged. Nem egy napra, egy állásra, egy kapcsolatra vagy egy változásra van tőled, hanem itt van veled e pillanatban is. Az egyetlen dolgod, hogy elgördítsd a megélése előtt tornyosuló akadályokat. Egyetlen változásra van szükség – saját magad megváltoztatására.”
A boldog élethez vezető út ritkán egyenes.
Ám a kihívások és nehézségek, amelyekkel szembesülünk, lehetőséget adnak gondolkodásmódunk megváltoztatására és a fejlődésre.
Legyen szó a kapcsolatainkról, a saját életünkről vagy a szeretteinkkel való kommunikációról, a 101 gondolat, ami megváltoztatja az életedet választ ad a felmerülő kérdésekre és értékes társunk lesz az újrakezdés és a boldogság felé vezető úton.

ISBN

9789636043193

Kiadás éve

2024

Kiadó

Libri Könyvkiadó

Kötés

puha kötés

Oldalszám

400

Szerző

Brianna Wiest

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„101 gondolat, ami megváltoztatja az életedet – Hogyan legyünk mentálisan erősek, érzelmileg kiegyensúlyozottak” értékelése elsőként