Komfortzóna – A személyes tér, ahol hozzáférhetsz erőd igazi forrásához és nyugodt, kreatív, stresszmentes életet élhets

79,00lei

A komfortzóna az a hely, ahol nincs stressz, és biztonságban és könnyedén érzed magad. Ez az a hely, ahol teljes mértékben önmagad lehetsz anélkül, hogy bármi is fenyegetne. Ez a belső otthonod, a szentséged.
Ez a paradigmaváltó útmutató megmutatja neked, hogyan használhatod ki az örömben, a kreativitásban és a könnyedségben rejlő erőt, hogy ezzel megteremtsd a boldog életed alapjait.

Rendelésre Ha sikerült beszereznünk értesítjük

Szeretném, ha mindent elfelejtenél, amit eddig mondtak neked a „komfortzónádról”, mert itt az ideje, hogy végre olyan életet teremts, amit szeretsz, méghozzá könnyedén és természetesen – és igen, kényelmesen. Ez a könyv fellebbenti a fátylat arról a téves elképzelésről, hogy a komfortzónabeli élet megakadályoz abban, hogy a legjobb életed éld. Ideje szakítani ezzel az idejétmúlt paradigmával, és belépni valami egészen újba.
A világszerte több mint 50 millió követővel rendelkező Kristen Butler könyve lerántja a leplet arról a téves elképzelésről, hogy a szorongás és a stressz a siker szükséges velejárói. Azt is megmutatja neked, hogy nem az állandó erőfeszítés, hanem pont a könnyedség állapota jelenti a kulcsot a benned rejlő potenciálok teljes felszabadításához.
A részletes elméleti leírások és az ezekhez kapcsolódó gyakorlatok és személyes történetek segítségével felfedezheted a könyvből:
– Az élet három zónáját: a kényelmi, a túlélési és a komfortzónát és azt is, melyikben vagy éppen most.
– A kényelmi folyamatból történő teremtést: beleértve annak a biztonságos belső térnek az elérését, ami az önkifejezés és az öröm alapja lesz számodra.
– A kapcsolati eszközöket: beleértve a fényes és ragyogó kapcsolatokban történő manőverezést, a versenytársak motiválókká alakítását és a világos határok kitűzésének módszerét.
– A mindset eszközöket (olyanokat, amik tényleg működnek!): beleértve a korlátozó meggyőződések felülvizsgálatát és átfogalmazását, a belső egyensúlyt elősegítő mantrák, megerősítő mondatok és erőpozíciók használatát, a flow állapotába való könnyed belépést és az erővel feltöltő mentális szokások kialakítását.

ISBN

9789636300142

Kiadás éve

2024

Kiadó

Good Life Books

Kötés

kemény kötés

Oldalszám

316

Szerző

Kristen Butler

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Komfortzóna – A személyes tér, ahol hozzáférhetsz erőd igazi forrásához és nyugodt, kreatív, stresszmentes életet élhets” értékelése elsőként