Numerológia – Számmisztika a gyakorlatban – Fejtsd meg a kapcsolataidat, használd az intuíciód, és hozz magabiztos döntéseket

69,00lei

Fejtsd meg a számok titkos jelentéseit, és fedezd fel, mit rejt a sorsod!

A termék megvásárlásával 5 hűségpontot gyűjthetsz!
Raktáron Várható szállítási idő 2-3 munkanap

Születésünktől fogva, mindenütt és mindvégig számok vesznek körül bennünket. Életünkben minden név, dátum és számminta rejtett mondanivalóval és spirituális jelentőséggel bír. Használd ki most a bennük rejlő erőt sorsod felfedezésére!
A numerológia tudományának hála könnyedén dekódolhatod a saját és szeretteid életében megjelenő számokat, hogy egyszerűbben boldogulhass a mindennapokban. Ez a könyv segít felszínre hozni a benned rejlő lehetőségeket, elősegíti, hogy bátran használd az intuíciódat, és magabiztos döntéseket hozz.
NUMEROLÓGIAI ALAPOK – Tanuld meg értelmezni a számokat, hogy segítségükkel megértsd azokat a rezgéseket, amelyek a kapcsolataid, a döntéseid és a mindennapjaid energiáját alkotják.
ALAPSZÁMOK DEKÓDOLÁSA – Állítsd össze alapprofilodat neved és születési dátumod alapján! Fedezd fel a képességeidet, értsd meg az életed ciklusait, nyerj betekintést a karmikus adósságaidba és leckéidbe, és fedezd fel lelked valódi célját.
BARÁTOK ÉS CSALÁDTAGOK – Dekódold elemzések és diagramok segítségével a barátaiddal, családtagjaiddal, munkatársaiddal és más, számodra fontos emberekkel való kapcsolatodat.
MISZTIKUS ÖSSZEFÜGGÉSEK – Használd az asztrológia, a Tarot és a kristályok praktikáit a numerológiával kombinálva, hogy még több útmutatásban legyen részed.
A Numerológia tökéletes útikalauz mind a kezdők, mind a számmisztikában jártasabb olvasók számára. Részletes útmutató egy misztikus, sorsfordító eszközhöz.

ISBN

9789635075591

Kiadás éve

2024

Kiadó

Édesvíz Kiadó

Kötés

puha kötés

Oldalszám

205

Szerző

Joy Woodward

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Numerológia – Számmisztika a gyakorlatban – Fejtsd meg a kapcsolataidat, használd az intuíciód, és hozz magabiztos döntéseket” értékelése elsőként