A leszálló éj napja – A káosz gyökerei-sorozat – (Különleges kiadás)

115,00lei

KÜLÖNLEGES, ÉLFESTETT KIADÁS
New York Times Bestseller
Négy nő tettei nemzedékeken át meghatározták a történelem menetét
A Narancsfa-kolostor előzménykötete

A termék megvásárlásával 8 hűségpontot gyűjthetsz!
Raktáron Várható szállítási idő 2-3 munkanap

„Sodró lendületű, nagyszabású tabló. Shannon aprólékos mitológiát teremtett, és nagyszerűen bontakoztatta ki komplex terveit.” – Jennifer Saint, az Ariadné című bestseller szerzője
Tunuva Melim nővér a kolostorban. Ötven éven át tanulta, hogyan mészárolja le a férgeket, de a Névtelen felbukkanása óta egy se jött – ezért az ifjabb nemzedék kezdi megkérdőjelezni a kolostor létjogosultságát.
Északon, az Inysi Királynőség birodalmában Becsvágyó Sabran hozzáment Hróth királyához, és ezzel kevés híján, de sikerült elkerülnie mindkét birodalom pusztulását. Lányuk, Glorian, az árnyékukban időzik – ő pont ott érzi jól magát.
A Kelet sárkányai már évszázadok óta szunnyadnak. Dumai egy hegyi templomban élt Szeíkiben, próbálta felkelteni az isteneket hosszú álmukból. Most azonban felbukkan valaki az édesanyja múltjából, hogy mindent felforgasson.
Amikor a Rém-hegy kitör, a rettegés és az erőszak korszaka következik el, és ezeknek a nőknek minden erejüket össze kell szedniük, hogy megvédjék az emberiséget a rájuk leselkedő fenyegetéstől.

ISBN

9786156606990

Kiadás éve

2024

Kiadó

Next21 Kiadó Kft.

Kötés

puha kötés

Oldalszám

968

Szerző

Samantha Shannon

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„A leszálló éj napja – A káosz gyökerei-sorozat – (Különleges kiadás)” értékelése elsőként