Limba și literatura română pentru școlile și secțiile cu predare în limba maghiară, clasa a VIII-a

19,00lei

Conţine: 10 teste de pregătire pentru evaluarea națională

A termék megvásárlásával 2 hűségpontot gyűjthetsz!
Raktáron Várható szállítási idő 2-3 munkanap

A román nyelv elsajátításához a magyarul tanuló gyerekeknek sok román nyelvű kommunikációs gyakorlatra van szükségük. A munkafüzet segítségével el tudják mélyíteni az iskolában szerzett ismereteiket.
A sokféle feladat és játék megerősíti az olvasásértést, az írás- és beszédkészséget, hozzájárul a szókincs és a kreativitás fejlesztéséhez, valamint a nyelvtani ismeretek rendszerezéséhez is. Újdonságot jelentenek ebben a munkafüzetben a tesztek, melyek a tanév végi vizsgafelkészülésben lesznek hasznosak. Ezen kiadvány is alkalmas az egyéni tanulásra. A feladatok megoldásai is megtalálhatók a munkafüzet végén, így a tanulók ellenőrizni tudják saját munkájukat. Az egycsillagos feladatok a könnyűek, a kétcsillagosok a közepesek, míg a háromcsillagosok a nehezebbek. Minden bizonnyal a nyolcadik osztályos munkafüzet hozzájárul a román nyelv megszeretéséhez, elsajátításához és az év végi vizsgára való felkészüléshez. Sok sikert kívánunk minden használójának!

ISBN

9786069951187

Kiadó

Corvin Kiadó

Kötés

puha kötés

Oldalszám

120

Szerző

Hedwig Bartolf

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Limba și literatura română pentru școlile și secțiile cu predare în limba maghiară, clasa a VIII-a” értékelése elsőként