Az érzékeny narrátor

49,00lei

„Az Olga Tokarczuk által bevezetett kategóriák, az érzékenység és az érzékeny narrátor koncepciói, ezek azok a forradalmi gondolatok és ötletek, amelyekben minden adott ahhoz, hogy befészkelhessék magukat a gondolkozásunkba, jó irányba fordíthassák álláspontunk és cselekvési beállítódásaink hagyományos vektorait: az érzékenység hátha támogatja majd mindazt, ami a létezésben jó (egyedi és globális szinten is)?” – RYSZARD NYCZ

A termék megvásárlásával 4 hűségpontot gyűjthetsz!
Raktáron Várható szállítási idő 2-3 munkanap

Kivételes betekintés az alkotóművészet kulisszái mögé, történetek a modern világról – Olga Tokarczuk elsőként megjelent könyve az irodalmi Nobel-díj átvétele után.
Készülőben lévő szövegek, könyvek, szereplők laboratóriuma. A kísérletezés fárasztó, de elbűvölő folyamata. A képzelet explóziói. A megszülető történet logikájának és a szereplők belső világának nyomában – a motivációk és a világnézetek feltárásával. Lenyűgöző történetek, olvasmányélmények és személyes tapasztalatok elmesélése. Kitartó törekvés a világ végtelen sokféleségének és bonyolultságának a megértésére és átadására.
A tizenkét legfontosabbnak ítélt, válogatott esszé és előadás, amelyek segítségével pillantást vethetünk Olga Tokarczuk alkotóművészetének kulisszái mögé. Kulcsfontosságú és először megjelenő szövegek. Köztük a már sokszor kommentált Nobel-díjátvételi beszéd.

ISBN

9789636461188

Kiadás éve

2024

Kiadó

L'Harmattan Kiadó

Kötés

puha kötés

Oldalszám

272

Szerző

Olga Tokarczuk

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Az érzékeny narrátor” értékelése elsőként