Tucci asztalánál

95,00lei

Életem legboldogabb pillanatai szinte mindig a konyhához és az asztalhoz köthetők. Ez a felismerés hívta életre ezt a könyvet.
Stanley Tucci

A termék megvásárlásával 7 hűségpontot gyűjthetsz!
Raktáron Várható szállítási idő 2-3 munkanap

Az ételek szorosabbra fűzhetik a családot összetartó köteléket, és ezt senki sem tudja jobban, mint az olasz famíliában, Amerikában felnőtt világhírű színész és elismert gasztronómus, Stanley Tucci. Gyerekkorában a főzés mindig közös, családi esemény volt, amelyhez a mai napig rengeteg recept, emlék és hagyomány kötődik.
A Tucci asztalánál a közös családi főzés és étkezés örömeit mutatja be. Hagyományos és modern olasz ételek receptjeit tartalmazza a Tuccik gyűjteményéből, valamint olyan kedvenc fogásokét, amelyeket brit feleségével, Felicity Blunttal kísérleteztek ki. De szerepelnek a könyvben sógornője, Emily Blunt és a barátok bevált receptjei is.
Válogathatunk a család kedvenc tészta- és halételei közül, de ha kiadósabbra vágyunk, Felicity Wellington-bélszín vagy pásztorpite receptjében nem fogunk csalódni. Zárásként nem maradhat el a desszert sem, például egy szelet áfonyás pite gyöngyöző proseccóval… Buon appetito!

ISBN

9789635656370

Kiadás éve

2024

Kiadó

HVG Kiadó

Kötés

kemény kötés

Oldalszám

234

Szerző

Stanley Tucci

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Tucci asztalánál” értékelése elsőként