Királyok csatája – A tűz és jég dala II

89,00lei

George R. R. Martin elsöprő sikerű könyvsorozata, A tűz és jég dala második része a kortárs fantasztikus irodalom egyik csúcsteljesítménye.

A termék megvásárlásával 6 hűségpontot gyűjthetsz!
Raktáron Várható szállítási idő 2-3 munkanap

Westeros földjére ősz borul, az eget kettészelő üstökös vérontást és nyomorúságot jósol. Sárkánykő komor falaitól egészen Deres rideg földjéig seregek gyülekeznek; céljuk a Vastrón és a hét királyság fölötti uralom megszerzése. A Starkok bosszúra szomjaznak, ám a Lannisterek elsöprő vagyonával és haderejével kell szembenézniük, míg a Baratheon-házban fivér fordul fivér ellen.
A fegyverek zajától távol több évszázad óta először újra sárkányüvöltés visszhangzik a világban. Daenerys Targaryennek ki kell vezetnie népe maradékát a sivatagból, és meg kell óvnia gyermekeit, a három sárkányfiókát, akik az egész történelem menetét megfordíthatják.
Eközben a mindenki által elfeledett és cserben hagyott Éjjeli Őrség maradék erejét összeszedve a Falon túlra indul, hogy szembenézzen a kietlen északi pusztákon rejtőzködő fenyegetéssel; az Őrség ifjú felderítője, Havas Jon útja sötétségbe és hidegbe vezet.

ISBN

9789635828258

Kiadás éve

2024

Kiadó

Alexandra Kiadó

Kötés

puha kötés

Oldalszám

909

Szerző

George R. R. Martin

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Királyok csatája – A tűz és jég dala II” értékelése elsőként