Kardok vihara – A tűz és jég dala III

89,00lei

George R. R. Martin elsöprő sikerű könyvsorozata, A tűz és jég dala harmadik része egy percre sem engedi fellélegezni olvasóját; kíméletlen, megdöbbentő fordulatokkal és csúcspontokkal teli, letehetetlen olvasmány.

A termék megvásárlásával 6 hűségpontot gyűjthetsz!
Raktáron Várható szállítási idő 2-3 munkanap

Eső áztatja Westeros felégetett földjét és a temetetlen holtakat. Az öt király háborúja a végéhez közeledik: a megsemmisítő vereséget szenvedett Stannis Baratheon Sárkánykőn várja a kegyelemdöfést, míg a kölyökkirály, Joffrey Baratheon Királyvárban ül diadalt. A minden egyes csatáját megnyerő, ám családja ősi székhelyét elvesztő Ifjú Farkas, Robb Stark Zúgóban gyűjti az erejét, miközben a többi Stark gyermek a szélrózsa minden irányába szétszóródva próbálja túlélni a káoszt és a pusztítást.
Messze Északon a Falat évezredek óta nem látott veszély fenyegeti, ám az elfoglalására induló vadak seregét egy még halálosabb ellenség űzi az üvöltő hóviharban. A testvéreitől elszakadt Havas Jonnak választania kell a kötelesség és a boldogság között, és döntése egész Észak sorsát megpecsételheti.
A Sárkányok Anyja vér és homok között tör előre jussa, a Vastrón felé, útja azonban váratlan kitérőkkel és áldozatokkal teli. Sárkányai révén élet és halál ura, ám sokkal könnyebb halált osztani, mint életet adni.

ISBN

9789635828265

Kiadás éve

2024

Kiadó

Alexandra Kiadó

Kötés

puha kötés

Oldalszám

1116

Szerző

George R. R. Martin

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kardok vihara – A tűz és jég dala III” értékelése elsőként