Ádám és Éva naplója – Trubadúr Zsebkönyvek 68

27,00lei

„Kísérletezéssel tudtam meg, hogy úszik a fa, a száraz levél, a toll és rengeteg más dolog; ezekből az összegyűjtött bizonyítékokból aztán az ember tudja, hogy a szikla is úszik; de be kell érnem azzal, hogy csak tudom, mert nincs rá mód, hogy bebizonyítsam – egyelőre.”

A termék megvásárlásával 2 hűségpontot gyűjthetsz!
Raktáron Várható szállítási idő 2-3 munkanap

Új teremtmény kerül az Édenkertbe, s felbukkanása véget vet Ádám addigi nyugodt, kényelmes életének. A jövevény folyton beszél, mindennek nevet ad, és ostoba újításokat akar bevezetni, de hogy mennyire veszélyes, az csak akkor derül ki, amikor összebarátkozik a kígyóval…
„Most egy kígyóval barátkozott össze. A többi állat örül, mert mindig kísérletezett velük, és nyaggatta őket; és én is örülök, mert a kígyó beszél, és így egy kicsit pihenhetek.”
„A csillagok is jók. Bárcsak szerezhetnék néhányat, hogy a hajamba tűzzem. […] Amikor
az este először fölbukkantak, megpróbáltam leverni néhányat egy rúddal, de nem értem el…”
„Amikor az óriási brontoszaurusz bedübörgött a táborba, ő ezt nyereségnek tartotta […] Azt hitte, valamiféleképp meg lehet szelídíteni, és jó háziállat válhat belőle; én azt mondtam, egy hat és fél méter magas és huszonöt méter hosszú háziállat nem valami jó dolog…”
„Nem a műveltsége miatt szeretem – nem, nem azért. Önmaga művelte magát, és tényleg rengeteg dolgot tud, de azokat rosszul.”

ISBN

9786156490674

Kiadás éve

2024

Kiadó

Trubadur Kiadó

Kötés

puha kötés

Oldalszám

69

Szerző

Mark Twain

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Ádám és Éva naplója – Trubadúr Zsebkönyvek 68” értékelése elsőként