Jó cukor, rossz cukor – Vess véget cukor- és szénhidrátfüggőségednek

63,00lei

A Leszokni a dohányzásról? Így könnyű! szerzőjének új könyve
16 millió eladott példány világszerte

A termék megvásárlásával 5 hűségpontot gyűjthetsz!
Raktáron Várható szállítási idő 2-3 munkanap

Az Allen Carr-féle Easyway minden idők legsikeresebb módszere, számos függőség leküzdésében segít. A Jó cukor, rossz cukor a modern táplálkozás legveszélyesebb jelenségével, a finomított cukortól és a feldolgozott szénhidrátoktól való függéssel foglalkozik. Ez utóbbi felelős az elhízás és a 2-es típusú cukorbetegség világjárványának kirobbanásáért. A kötet segítségével az olvasó energikusabb, egészségesebb, boldogabb és kiegyensúlyozottabb életet élhet.
Allen Carr módszerét követve nemcsak könnyen megszabadulhatsz a ROSSZ CUKORTÓL, hanem élvezni is fogod a leszokás folyamatát. Nem egyszerűen szabaddá válsz, hanem boldogság tölt el, hogy szabad lehetsz. Biztosan úgy érzed: túl szép, hogy igaz legyen, de olvass csak tovább. Veszítenivalód nincs, annál többet nyerhetsz.
Allen Carr (1934-2006) brit szerző önsegítő könyveiben a függőségekkel foglalkozik, módszere többek közt a dohányzásról és az alkoholról való leszokásban segít. Az általa alapított Easyway klinikák több mint 50 országban működnek, és eddig mintegy 50 millió embernek segítettek megszabadulni szenvedélybetegségétől.

ISBN

9789636331146

Kiadás éve

2024

Kiadó

Park Könyvkiadó

Kötés

puha kötés

Oldalszám

265

Szerző

Allen Carr

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Jó cukor, rossz cukor – Vess véget cukor- és szénhidrátfüggőségednek” értékelése elsőként