A gondolataid hatalma – Vezetetett napló az önmegerősítésért

65,00lei

Teremts csodákat az életedben!
Amint elkezdjük tudatosan irányítani gondolatainkat és szavainkat, olyan eszközök kerülnek a kezünkbe, amelyekkel megváltoztathatjuk az életünket. Ez a szeretettel és bölcsességgel teli napló pontosan ebben lesz segítségünkre.

A termék megvásárlásával 5 hűségpontot gyűjthetsz!
Raktáron Várható szállítási idő 2-3 munkanap

„A gondolatainknak és a szavainknak ereje van. Amikor megváltoztatjuk a gondolkodásunkat és a szavainkat, az is megváltozik, amit tapasztalunk.
Függetlenül attól, hogy honnan jöttünk, milyen nehéz volt a gyermekkorunk, ma is képesek vagyunk pozitív változtatásokat véghez vinni.” – Louise Hay
Louise Hay szilárd meggyőződéssel hitt abban, hogy a gondolataink teremtik az életünket. Mindannyiunknak megvan a képessége, hogy javítsunk a körülményeinken, az azonban kihívást jelenthet, hogy miként kezdjünk hozzá és milyen módszerekkel és eszközökkel nyissunk a változás és a tudatosság felé. Louise időtlen bölcsessége tárul elénk e gyönyörűen megtervezett inspirációs napló minden egyes oldalán. Szelíd útmutatásával megtudhatod, hogyan használd a benned rejlő kincseket, hogy életed hátralévő részét a lehető legteljesebbé tedd. A könyvben található gyakorlatokon és meditációkon keresztül megtanulhatod:
hogyan hozz létre igazán hatékony, személyes megerősítéseket,
hogyan vizualizálj,
hogyan bocsáss meg és miként engedj el,
és legfőképpen, miként ismerd fel a saját ragyogó értékeidet.
Mindennek eredményeképpen hihetetlenül erősnek fogod érezni magad, mert tudod, hogy megteremtheted azt az életet, amit megálmodtál magadnak!

ISBN

9789635076062

Kiadás éve

2024

Kiadó

Édesvíz Kiadó

Kötés

puha kötés

Oldalszám

144

Szerző

Louise Hay

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„A gondolataid hatalma – Vezetetett napló az önmegerősítésért” értékelése elsőként