A Csimpánzparadoxon

59,00lei

A magabiztosság, a siker és a boldogság programjaElőfordul, hogy érzelmi alapon döntesz? Gyorsan reagálsz, és később megbánod a viselkedésedet?Ha igen, ez a könyv neked szól!\n

Rendelésre Ha sikerült beszereznünk értesítjük

Prof. Peters elmélete szerint agyunkban egyszerre két „erő” szabályozza, hogyan döntünk és viselkedünk: az egyik érzelmi, irracionális alapon működik (ez evolúciós örökségünk), ő a Csimpánz; a másik racionális, logikai alapon, ő az Ember. Ők ketten folyamatosan harcolnak az irányításért. Belső Csimpánzunk a legjobb barátunk, de a halálos ellenségünk is lehet. Ez az, amit a szerző csimpánzparadoxonnak hív. Életed sikeres irányítása, a jó döntés, az eredményesség és a siker (szakmai téren és magánéletben egyaránt) mind‐mind azon múlik, hogy képes vagy‐e kezelni a benned élő Csimpánzot, azaz érzelmeidet, indulataidat, ösztöneidet, félelmeidet vagy a stresszhelyzeteket.
A gördülékeny stílusú, világos szerkezetű könyv interaktív jellegű: kérdések és gyakorlatok sorozata segít feltárni problémáidat és választ találni rájuk.

ISBN

9789633551813

Kiadás éve

2015

Kiadó

Park Könyvkiadó

Kötés

puha kötés

Oldalszám

376

Szerző

prof. Steve Peters

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„A Csimpánzparadoxon” értékelése elsőként