Harcoló szabadkőművesség – Küzdelem a katolikus egyház ellen

55,00lei

Szállító: Könyvtársaság AntikváriumRAFFAY ERNŐ szerző (Borjád, 1948.-) jobboldali politikus és történész.

Rendelésre Ha sikerült beszereznünk értesítjük

Szakterülete Erdély és a román-magyar kapcsolatok, valamint Trianon és az elszakított területek magyarságának története.
A magyar történelem XIX. század végi és XX.. század elejei korszakát átírják azok a dokumentumok, amelyek a gerincét adják Raffay Ernő Harcoló szabadkőművesség – küzdelem a katolikus egyház ellen című 2011-ben kiadott új könyvének. A tudományos munka zömében eddig soha nem publikált levéltári forrásokkal mutatja be azt, hogy a különféle erők miként szállják meg az 1890-es évektől a szabadkőműves szervezetet.
Ismerteti, hogy ezt követően a titkosan működő társaság saját szabályzatait és a legtöbb korabeli vonatkozó magyar törvényt megsértve politikai szerepvállalásba kezd, amelynek egyetlen fő célja: a keresztény magyar állam megdöntése. Miután ennek egyik legfőbb támasza a katolikus egyház, így soha nem látott küzdelemben próbálják ellehetetleníteni, lejáratni és megsemmisíteni a legnagyobb keresztény erőt.
Megtudhatjuk, hogy kik állnak a küzdelem élén és a hátterében, kik lesznek a szövetségeseik és azt, hogy a zsidóságnak milyen szerepe van a sikeres stratégiában.
A könyv a Szabadkőművesek Trianon előtt című munka folytatása.
Lapszélen tollas jelölések.

ISBN

9789638929143

Kiadás éve

2011

Kiadó

Kárpátia Stúdió Kft.

Kötés

puha kötés

Oldalszám

298

Szerző

Raffay Ernő

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Harcoló szabadkőművesség – Küzdelem a katolikus egyház ellen” értékelése elsőként