Koleszterindiéta

40,00lei

Zsírsavcsökkentő receptek és orvosi tanácsokA koleszterinről manapság divatos beszélni. Általában, mint a legfőbb közellenségek egyikét emlegetik, hiszen mást sem hallani, mint: „Az az egészséges, ami koleszterinszegény…”.

Rendelésre Ha sikerült beszereznünk értesítjük

Hogyan lehet a vérben keringő zsírsavak szintjét befolyásolni? Melyek a gyógyszermentes módszerek, és mikor jön szóba gyógyszeres kezelés?
A koleszterin valamennyi sejt számára nélkülözhetetlen anyag. Akkor van baj, ha a szervezetünkben több van belőle, mint amennyi szükséges, illetve rossz helyen van (például az erek falában lerakódott).
A könyv orvos és dietetikus szerzői nemcsak elmagyarázzák a koleszterinnel és a zsírsavakkal kapcsolatos tudnivalókat, de praktikus tanácsokkal is ellátják az Olvasót a megfelelő étrend kialakításához.
A vérzsírok és a koleszterinszint csökkentésének titka a megfelelő táplálkozás és a kellő mértékű és rendszeres mozgás. A könyvben sok ízletes, ugyanakkor csökkentett koleszterintartalmú ételrecept, illetve kalória- és zsírtartalom-táblázat segíti az Olvasót az első lépések megtételében.

ISBN

9786155166457

Kiadás éve

2013

Kiadó

SpringMed Kft.

Kötés

puha kötés

Oldalszám

200

Szerző

Antal Emese, Dr. Karádi István, Dr. Palik Éva

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Koleszterindiéta” értékelése elsőként