A kreatív agy

75,00lei

Hogyan hat egymásra az ember és a világDick Swaab Hollandia leghíresebb neurobiológusa. Előző könyvéből, a magyarul is olvasható Az agyunk mi vagyunkból Hollandiában 450 ezer példány kelt el, a művet tizenöt nyelvre fordították le.

Rendelésre Ha sikerült beszereznünk értesítjük

A kreatív agy című új könyvében Dick Swaab a legújabb tudományos eredményekre támaszkodva mutatja be számos izgalmas területét az agykutatásnak. Mitől lesz minden agy más és más? A születésünkkor kapott agyunk miként határozza meg a további életünket? Mi a kreativitás és hogyan tudjuk ösztönözni azt?
A könyvből választ kapunk arra is, milyen terápiás hatással bír a zene és a képzőművészet, miként lehet elodázni az Alzheimer-kór kialakulását, és hogyan dönthetők meg az idegrendszeri betegségeket máig övező tabuk. Terítékre kerül az agykutatás számos társadalmi vonatkozása is a párválasztástól a filozófián át egészen a büntetőjogig.
Dick Swaab A kreatív agy c. könyvével ismét bizonyítja, hogy kifejezetten nehéz témákról is lehetséges közérthetően, izgalmasan és érdekfeszítően írni.

ISBN

9789634331681

Kiadás éve

2017

Kiadó

Libri Kiadó

Kötés

kemény kötés

Oldalszám

541

Szerző

Dick Swaab

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„A kreatív agy” értékelése elsőként