Férfi és női kapcsolatok

Édesvíz, 2018

49,00lei

A nemek közti harmónia megteremtéseJohn Gray A férfiak a Marsról, a nők a Vénuszról jöttek című könyve óta az egész világ számára tudományos bizonyítást nyert: a férfiak és a nők tényleg nagyon különböznek egymástól.

Rendelésre Ha sikerült beszereznünk értesítjük

Gray szerint az okok a teljesen ellentétes pszichológiai beállítottságban keresendők.
Hogy csak néhány érzékletes példát említsünk, szükségleteink is eltérőek. A férfiak elismerésre, a nők inkább figyelmességre vágynak. A gyengébbik nem eltökélten dolgozik azon, hogy saját igényeire formálja választottját, a férfiakat nem hajtja a vágy, hogy megváltoztassák párjukat.
A Férfi és női kapcsolatok segít megérteni, hogy miért van így, és olyan ismereteket oszt meg, amelyek hozzásegítik az olvasót ahhoz a kiteljesítő, harmonikus kapcsolathoz, amiről mindig is álmodott. Elmagyarázza a férfiak és a nők kommunikációjának különböző módjait, a stresszkezelést, a konfliktusok megoldását, a tapasztalatokat és a szeretetet. A jó kapcsolatokon dolgozni kell, de ez a munka könnyebb, ha olyan szakértő tanácsaira támaszkodhatunk, mint John Gray.
John Gray amerikai szerző, kapcsolati tanácsadó. A 90-es évek egyik legnagyobb bestsellerének szerzője. A férfiak a Marsról, a nők a Vénuszról jöttek 50 millió példányban elkelt kötetre ma már alapműként tekintünk.

ISBN

9789635298594

Kiadás éve

2018

Kiadó

Édesvíz

Kötés

kemény kötés

Oldalszám

279

Szerző

John Gray

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Férfi és női kapcsolatok” értékelése elsőként