Kryon 14: Az Új Ember – Az emberiség evolúciója

49,00lei

\”Tűnődtél már valaha az Emberi Evolúció kérdésén? Vajon ténylegesen fejlődünk? Ezt a teljes könyvet Kryon közvetítéseinek szenteltük, aki sok szeretettel mutatja be az Új Emberré válásnak és fajunk bekövetkező fejlődésének meglepő aspektusait.

Rendelésre Ha sikerült beszereznünk értesítjük

Elkezd beteljesülni az Ősök próféciája, akik jelezték, hogy ha átlépjük a 2012-es határvonalat, akkor megtapasztalhatjuk ”a legmagasabb szintű tudatosságot, amit az emberek valaha is láttak”. Átléptük a 2012-es határvonalat, és a változás itt van! Készen álltok a fejlődésre?
Ez a Tizennegyedik Kryon könyv elsősorban olyan Kryon közvetítéseket tartalmaz, amelyek 2013 és 2016 között hangzottak el, és többségükben még nem kerültek kiadásra.
A Kryon-könyvek világszerte megjelentek, már több mint 240 különféle kiadást értek meg, és 28 nyelvre lettek lefordítva. Ezen kívül három gyűjteményes könyv is megjelent Monika Muranyi tollából a legnépszerűbb Kryon-témákkal kapcsolatban. A könyv, amelyet most a kezedben tartasz, a huszonhat évnyi jelentős spirituális munkának a csúcspontja. ”

ISBN

9786155546327

Kiadás éve

2018

Kiadó

Unio Mystica Kiadó

Kötés

puha kötés

Oldalszám

266

Szerző

Lee Carroll – Kryon Unio

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kryon 14: Az Új Ember – Az emberiség evolúciója” értékelése elsőként