Memóriafejlesztés

52,00lei

\”Elménk akár a csomagtartó: ha jól pakoljuk, szinte minden belefér, ha rosszul, szinte semmi!\”Dominic O\’Brien a félelmetes emlékezetéről híres.

Rendelésre Ha sikerült beszereznünk értesítjük

például harminc perc alatt megjegyzett 2385 találomra megjelenő bináris számjegyet. 2005-ben életműdíjat kapott az Emlékezet világbajnokságok szervezetétől. 2010-ben a Memória sportvilágtanács igazgatója lett.
Dominic O’Brien nem csodagyerek, nem ezzel a tudással született. Az iskolában szétszórnak, álmodozónak tartották. Harmincéves koráig kellett várnia az áttörésre. Módszere segítségével bárki bámulatos memóriát fejleszthet, amelyet az élet minden területén kamatoztathat. Gyakorlatai javítják a gondolkodást, a kreativitást. Nem kell tudnunk megjegyezni száz pakli kártya sorrendjét, de az nem árt, ha képesek vagyunk pillanatok alatt rögzíteni agyunkban akár egy tucat telefonszámot és címet is.
A szerző érthetően fogalmazva, világos magyarázatokkal adja át módszerét az egyszerű gyakorlatoktól az egyre bonyolultabbak felé haladva.
Ez a könyv mindazok számára alapmű, akik fejleszteni szeretnék memóriájukat, és megvan bennük a kellő kíváncsiság, szorgalom és kitartás.

ISBN

9786155732348

Kiadás éve

2018

Kiadó

Trivium Kiadó

Kötés

kemény kötés

Oldalszám

208

Szerző

Dominic O’Brien

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Memóriafejlesztés” értékelése elsőként