A menyasszonyi ruha

57,00lei

Négy menyasszony. Egy ruha.A hit, a megváltás és az örökéletű szerelem története.Charlotte-nak elegáns menyasszonyi ruha butikja van az alabamai Birminghamben.

Rendelésre Ha sikerült beszereznünk értesítjük

De közeledik a saját esküvőjének a napja, és mégsem találja a tökéletes ruhát…, és miért nem érzi biztosnak magát abban, hogy hozzá akar menni Timhez?
Ekkor fedez fel egy régi menyasszonyi ruhát az egyik birtokon rendezett jótékonysági árverésen egy ütött-kopott ládában. A ruha vadonatújnak látszik, csupa csillogó selyem és gyöngy, kézzel varrt, a fazonja időtálló. De honnan származik? Ki viselte? Ki forrasztotta le a zárat, ki dugta egy katona dögcéduláját a kis erszénybe, ami mellette feküdt? Ki hagyta a pincében egy tízéves kislány számára? És ki a lila mellényes titokzatos férfi, aki azt állítja, hogy a ruhát ”megváltották”?
Charlotte a ruha történetét kutatja, keresi, ki lehet az új menyasszony, aki viselhetné, és eleinte a kialvóban lévő szerelmi életéről akarja ezzel elterelni a figyelmét. De a történet önálló életet kel, ahogy megismeri a lányokat, akik a ruhát viselték. 1912-ből Emilyt. 1939-ből Mary Grace-t. 1968-ból Hillaryt. Mindhármuk története tele van ígéretekkel, fájdalommal és sorsszerűséggel. És mind valami páratlant osztanak meg, hiszen a gyönyörű százéves ruhába aranyszállal beleszőtték az igazságot Charlotte múltjáról, a bátorság és hit erejéről, az igaz szerelem megtalálásának örök szépségéről.

ISBN

9786155905988

Kiadás éve

2019

Kiadó

Művelt Nép Kiadó

Kötés

puha kötés

Oldalszám

500

Szerző

Rachel Hauck

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„A menyasszonyi ruha” értékelése elsőként