Reméljük a legjobbakat

52,00lei

\”Bocsáss meg, amiért elveszítettük egymást. Bocsáss meg, amiért elveszítettelek.\”Egy reggel Carolina holtan találja a férjét az ágyban.

Rendelésre Ha sikerült beszereznünk értesítjük

A Reméljük a legjobbakat megrendítő számvetés a halállal s egyben az élettel is: a szerelemmel, a szülői szereppel, a modern párkapcsolatokkal és az azokhoz kapcsolódó könyörtelen elvárásokkal. Majdnem egy évtizeden át követhetjük nyomon Carolinát szerelemben és gyászban, lehetünk tanúi egy életnek, mely a szigorú tervezés ellenére egészen más irányt vesz.
”Amikor utoljára kívánok jó éjszakát, még nem tudom, hogy utoljára teszem. Ha tudnám, akkor valószínűleg több energiát szánnék a búcsúra. Megcsókolnálak, elmondanám, mennyire szeretlek, mennyire sajnálom, hogy olyan csúnyán viselkedtem veled az utóbbi hónapokban. Ehelyett óvatosan kiveszem a macskát a kenguruból, és leteszem a földre. Szerintem hamarosan befekszem Ivanhoz, mondom. Nem kell megmagyaráznom, miért, mindketten tudjuk, hogy hamarosan felébred, és keres majd, keresi a tejet a mellemben. Nem tiltakozol. Tekinteted a számítógépre szögezve hagyod, hogy elmenjek, én pedig legutolsó alkalommal hagylak magadra. Abban a hitben, hogy holnap reggel találkozunk. Nem így lesz. Nem találkozunk soha többé.”

ISBN

9789633554944

Kiadás éve

2019

Kiadó

Park Könyvkiadó

Kötés

kemény kötés

Oldalszám

444

Szerző

Carolina Setterwall

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Reméljük a legjobbakat” értékelése elsőként