Az első millióm

59,00lei

Csak az első milliómról ne kérdezz, szokták mondani a gazdag emberek, jelezve, hogy meggazdagodni azért mégiscsak nehezebb, mint gazdagnak maradni.

Rendelésre Ha sikerült beszereznünk értesítjük

Holott a könyv szereplői is – mint például Árvai Péter (Prezi), Somlai-Fischer Ádám (Prezi), Gerendai Károly (Sziget), Jaksity György (Concorde), Ivánka Katalin (IVANKA Beton Design), Tipton Zakariás (Vinylize), Száraz István (WeLoveBudapest.com, WeLoveBalaton.com, VS.hu), Küllői Péter (Bátor Tábor) és Váradi József (WizzAir) – magyarok, és jobbára Magyarországon élnek.
Nagyjából egy generáció tagjai, sokuk a startup világból emelkedett ki, felvilágosultak, tehetségesek, pontosan tudják, mit akarnak, és – őszinték.
Aki vállalta a szereplést, tudta, mire számíthat. Aki ebben a könyvben szerepel, nem a „rövidebb úton”, sajátos privatizációból, gigantikus állami megrendelések révén vagy éppen maffiamódszerekkel gazdagodott meg.
Ők a saját fejük után mentek, hittek a céljaikban, a módszereikben, és kitartóak voltak. Most sikeresek, gazdagok, és nem szégyellik annak a bizonyos első milliónak a történetét.
Árvai Péter:
„Tudják meg az emberek Magyarországon, hogy van, akinek sikerül, így nekik is sikerülhet!”
Küllői Péter:
„Hibázni abszolút lehet, sőt!”
Jaksity György:
„Lecke szakmai, emberi és személyiségfejlődési szempontból is, hogy ne várjam el ugyanazt a kollégáimtól, amit magamtól elvárok.”
Somlai Fischer Ádám:
„Én már el tudom hinni, hogy igazából mindegy, melyik országban dolgozunk keményen.”
Balogh Péter:
„A kudarc hozzásegít minket új sikerekhez, és onnan már nem kudarc a kudarc.”
Minya Viktória:
„Ha nincsen szerencséd, akkor is mindent el tudsz érni, csak lassabban.”
Jakab Áron:
„A siker egyik része az önbizalom, ami nem azonos a beképzeltséggel Az önbizalom az, ha valójában ismerem a saját értékeimet, korlátaimat.”

ISBN

9786155373367

Kiadás éve

2014

Kiadó

XXI. Század Kiadó Kft.

Kötés

puha kötés

Oldalszám

500

Szerző

Máté Krisztina

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Az első millióm” értékelése elsőként