Hogyan legyél hang-erős – Társas-érzelmi kompetencia fejlesztőfüzet

45,00lei

A kötet különlegessége, hogy Színát, a főszereplő kisoroszlánt a szerző autizmussal élő fia, Szilárd készítette, rajzait Vigovszky Rita illusztrátor helyezte az általa megalkotott részletgazdag környezetbe. Kettejük közös munkája két egészen különleges világ találkozása lett.
A munkafüzet tartalmazza az egyéni, illetve a kiscsoportos felhasználáshoz való eszközöket, továbbá a QR kódot a további otthoni, illetve óvodai csoportbeli-, és osztálytermi munkához.

A termék megvásárlásával 3 hűségpontot gyűjthetsz!
Raktáron Várható szállítási idő 2-3 munkanap

Mi a megfelelő hangerő a játszótéren? És a boltban, orvosi rendelőben? Az erre vonatkozó társas szabályok megtanulása kellemetlen és hosszadalmas folyamat lehet a kicsiknek és szüleiknek egyaránt. Mi lenne, ha csitítgatás és rászólás helyett egyértelmű, szórakoztató, képes szabályrendszert adhatnánk a gyermekek kezébe? Ez a kiadvány pont ezt valósítja meg. Az állatok és színek ismerős világa segítségével a csemeték azonnal megérthetik a társas viselkedés íratlan szabályait az ábrázolt óvodai, iskolai és családi helyzetekben. A munkafüzet azonban nem egyedül a hangerő-szabályozást tanítja – hanem legalább ugyanekkora hangsúlyt fektet az egymásra való odafigyelésre, az egyéni szükségletek elfogadására és mások speciális sajátosságainak tiszteletben tartására is.

ISBN

9789636036119

Kiadás éve

2024

Kiadó

Móra Ferenc Ifjúsági Könyvkiadó

Kötés

puha kötés

Oldalszám

67

Szerző

Szloboda-Kovács Emese

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Hogyan legyél hang-erős – Társas-érzelmi kompetencia fejlesztőfüzet” értékelése elsőként