Ez most kinek a története?

bejegyzése| november 3, 2022| Nincs hozzászólás

Zsófi szerint olvasd el Füst Milán A feleségem története című regényét, mert ez egy igazán sokarcú regény, amit bontogatva csak újabb és újabb rétegeket fejtesz fel.

Olyanoknak ajánlja, akik vágynak arra, hogy megismerjék az emberek viselkedését az őket körülvevő kapcsolatokban, de olyanoknak is, akik szeretik a kalandos történeteket, azokat, amiben van egy csepp rejtély is.

A film megjelenésének hatására döntötte el, hogy elolvassa, persze még mielőtt megnézte volna azt. Zsófi szeret regényeket olvasni, mindig is vonzották a jó történetek.

„Mindig érdekeltek a történetek és az a sokféle ember, akikkel a könyvekben találkozol. Egy élet sem elég, hogy elég emberrel találkozz, így az olvasás jó lehetőség az ismerkedésre.”

Mostanság a nap végén olvas, egyszerre keveset és jól megrágja azt. A cetliket is előszeretettel tűzdeli könyveibe és mint a jó diákok, visszanézi jegyzeteit. Gyerekeinek is szívesen olvas fel, szereti a szépen illusztrált mesekönyveket, melyekben a barátság, a bajtársiasság kap nagyobb hangsúlyt.

Az is kiderült, hogy Zsófinak fontosak a címek, még a borítónál is fontosabbak, így maga is különösen nagy energiát fektet fordítói munkája során a címadásra. „Sok minden múlik a címen, egy jókora üzenetet hordoz.”

 

Ha kíváncsi vagy miről beszélgettünk, akkor kattanj a videóra.

A könyvet itt vásárolhatod meg.

Kattints a hozzászólások megjelenítéséhez

Szólj hozzá

Most a blogban

Ajánlók, pletykák, események